Site in english

Referenciák

Komolyabb projektek az elmúlt 10 évből

Folyamatirányító rendszer

2002-2013

Controlsoft

Folyamatirányító rendszer tervezése és implementálása ivóvíz és szennyvíz területeken. A rendszer főleg nyugat magyarországi régiókban van telepítve, de megtalálható Franciaországban, Szerbiában és Kínában is. Nagy megbízhatóságú, skálázható, nagy teljesítményű szerver .NET platformon (eddig) 100 milliárdos nagyságrendű adathalmazon. Kliensek készültek Windows Phone-ra, webhez (HTML+JavaScript és Silverlight 5) és Windows Formsra.

Windows Phone, web (HTML+JavaScript és Silverlight 5), WinForms.

Olaj- és gázvezeték korrózió védelem

2001-2013

Corrocont

Számos szoftver tervezése és implementálása olaj- és gázvezeték korrózió védelméhez, amelyek között vannak CAD rendszerek, mobil platformokra adatgyűjtő és feldolgozó szoftvereszközök és hagyományos üzleti alkalmazások a mindennapi munka segítésére. Számos vállalat használja ezeket az Egyesült Királyságban, Hollandiában, Belgiumban, Kuwaitban és Magyarországon.

C++, DirectX, WinForms, WPF.

Utastájékoztató rendszerek

2004-2012

Vultron

Számos szoftver tervezése és implementálása utastájékoztatáshoz járműveken és állomásokon. Főbb partnerek voltak a MÁV, különböző Volán társaságok, T-Systems, Volán Elektronika. Az országban 60-nál is több helyen fut jelenleg is a szoftver.

WinForms, WPF, hardver-közeli technológiák.

Mobil kommunikációs szoftver

2004

SMP

Parkoló társaságoknak a rendszer ellenőrző modulja a parkolóőr oldalán.

C++ beágyazott rendszeren.

CRM

2012-2013

Eckerle Industrie

Intranetes CRM (ügyfélkapcsolati rendszer) alkalmazás a betelefonáló ügyfelek gyors azonosításához és az összes információ megjelenítéséhez.

.NET, WCF, Silverlight.

Logisztika automatizálás

2013-2014

Nexogen

Szerver és kliens rendszer készítése fuvarozók és feladatok összerendeléséhez. A párosító algoritmus kiemenetét megjeleníti a döntéshozónak, aki dönt (elutasít / elfogad), majd a rendszer a megfelelő csatornán továbbítja a szállítónak.

WCF, WPF, Oracle Server, MS SQL Server

Website-ok és webshopok

2010-2014

Számos cégnek

Website-ok és webshopok tervezése és implementálása különböző cégeknek. Feladat függően nulláról, vagy egy kész keretrendszert (pl. NopCommerce) felhasználva belső, vagy külső designerrel készültek az alkalmazások.

ASP.NET MVC

Vizualizáció

2013

Controlsoft

Kiállítási szoftver tervezése és implementálása a CryEngine 3 Sandbox szerkesztőjével. Egy helyszínt mutatunk be, ahol a felhasználó szabadon mozoghat a 3D térben, és tetszőleges szemszögből bejárhatja a terepet és az épületeket.

3D Studio Max, CryEngine, C++, Lua script.